ΔΙΑΝΟΜΕΣ & ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ

Το υποκατάστημά μας, στην κομβική θέση της Παλαιάς Εθνικής Λάρισας – Βόλου στην διασταύρωση Αγιάς, παρέχει όλες τις απαραίτητες υποδομές που απαιτεί η ασφαλής και λειτουργική εναπόθεση οποιασδήποτε μορφής εμπορεύματος για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεται να παραμείνει. Η ανάπτυξη και εφαρμογή ποιοτικών υπηρεσιών σε όλο το εύρος της εφοδιαστικής διαδικασίας αποτελεί στόχο και προσανατολισμό για την εταιρεία μας. Διαθέτουμε ειδικά σχεδιασμένες αποθήκες που εξασφαλίζουν τη φύλαξη επίπλων, εμπορευμάτων και παλετών οποιουδήποτε είδους. Εξοπλισμοί επιχειρήσεων, γραφείων, οικιακοί εξοπλισμοί, όλα φυλάσσονται κάτω από τις απαιτούμενες συνθήκες.

Εσείς καλείστε να καλύψετε μόνο τα έξοδα που απαιτεί το χρονικό διάστημα της φιλοξενίας και ο χώρος που τα πράγματά σας καταλαμβάνουν. Οι υπηρεσίες που παρέχουμε αφορούν την μεταφορά, την αποθήκευση, την ταξινόμηση και παρακολούθηση ανά κωδικό και είδος αλλά και τη φύλαξη. Ο χώρος που αποθηκεύουμε τον εξοπλισμό ή τα προϊόντα σας περιλαμβάνει 2 ράμπες φόρτωσης και εκφόρτωσης και 3 περονοφόρα.

Συσκευάζουμε από ένα αντικείμενο έως και μεγάλα φορτία. Παράλληλα αναλαμβάνουμε αμπαλάζ επίπλων, εμπορευμάτων, εξοπλισμών και οικοσκευών. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας φροντίζει για την φόρτωση και εκφόρτωση καθώς και για την αποθήκευση σε containers εάν μας ζητηθεί. Διαθέτουμε καλά φυλασσόμενους χώρους 7.5 στρεμμάτων που παρακολουθούνται από security, κάμερες και συστήματα συναγερμών. Όλη η διαδικασία αποθήκευσης είναι αυτοματοποιημένη με στόχο την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα των λειτουργιών μας.

Έχουμε θέσει ως στόχο την παροχή εξειδικευμένων και ολοκληρωμένων υπηρεσιών Logistics, οι οποίες προσθέτουν εγγυημένη αξία στις λειτουργικές διαδικασίες όλων των επιχειρήσεων που εμπιστεύονται την επωνυμία μας. Τα προϊόντα φτάνουν έγκαιρα και έγκυρα στον προορισμό τους και φυσικά χωρίς περιττές δαπάνες. Αξίζει να αναφερθεί ότι διαθέτουμε οργανωμένο δίκτυο συνεργατών στη Θεσσαλία. Επενδύουμε συνεχώς με νέες τεχνολογίες στα Logistics συστήματα, τεχνογνωσία και κατάρτιση. Επιλέγοντας την εταιρεία μας επιλέγετε ασφάλεια.

Χάρτης περιοχής

ΕΔΡΑ:
Βελεστίνο Μαγνησίας Τ.Κ. 37500

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ:
8ο χιλιόμετρο Παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας- Βόλου
(Μεριάς Παρακάμπτου - πλησίον της 2ης εξόδου για Λάρισα της ΝΕΟ Αθηνών-Θεσσαλονίκης)
Λάρισα, Τ.Κ. 41500

Τηλ: 2410 972623, Fax: 2410 972624
Email: brosdelopouloi@hotmail.gr


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη