ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Η εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες μεταφοράς και παράδοσης επιτυχώς εδώ και πολλά χρόνια. Ο άρτια εξοπλισμένος στόλος από φορτηγά οχήματα και εξοπλισμό φορτοεκφόρτωσης αποτελείται από: 14 τρακτόρια, 42 νταλίκες, 5 Ι.Χ. και ανθρώπινο δυναμικό 20 ατόμων. Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών με ποιότητα. Φροντίζουμε πάντοτε για τη τήρηση των χρονικών προθεσμιών με συνέπεια και υπευθυνότητα απέναντι στο πελάτη. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η καθιέρωσή μας σε μια από τις κορυφαίες μεταφορικές εταιρείες του ελλαδικού χώρου.

Εκτελούμε μεταφορές και παραδόσεις προϊόντων σε ολόκληρη την Ελλάδα. Από βόρεια (περιοχές της Μακεδονίας) μέχρι νότια (Πελοπόννησος κτλ.). Δίνουμε τη δυνατότητα αποθήκευσης προϊόντων, για σύντομο και προσυμφωνηθέν διάστημα στον ειδικά σχεδιασμένο αποθηκευτικό χώρο που διαθέτουμε. Αναλαμβάνουμε:

 • Μεταφορές
 • Παραλαβή & Παράδοση προϊόντων από και προς αεροδρόμια (ελληνικά αεροδρόμια: Ελευθέριος Βενιζέλος, Αγχιάλου, Θεσσαλονίκης, κτλ.)
 • Μεταφορά Προϊόντων σε κοντέινερ
 • Μεταφορά Εμπορευμάτων σε κοντέινερ
 • Μεταφορά τροφίμων (υγρά & στερεά)

Έχουμε θέσει υψηλά standards εξυπηρέτησης, δίνοντας έτσι προτεραιότητα στην ασφάλεια των εμπορευμάτων αλλά και στην παροχή υπηρεσιών που αφήνουν τους πελάτες μας ικανοποιημένους. Αναλαμβάνουμε όλων των ειδών τις μεταφορές, ανεξαρτήτως μεγέθους ή ποσότητας. Βαριά μηχανήματα, εξοπλισμούς επιχειρήσεων, πακέτα, δέματα και οτιδήποτε άλλο προκύψει.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Κάποιες φορές δημιουργείται η ανάγκη για μεταφορά προϊόντων ή εμπορευμάτων που δεν δύναται να μεταφερθούν με συμβατικά μέσα εξαιτίας του μεγάλου μεγέθους. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει αυτού του είδους μεταφορές αφού διαθέτουμε αντίστοιχη ειδικά σχεδιασμένη υπηρεσία που δίνει λύση σε όλες αυτές τις περιπτώσεις που απαιτούν ιδιαίτερο χειρισμό και προσοχή.

Ο στόλος της DELOPOULOS TRANS προσφέρει μεγάλη γκάμα φορτηγών και οχημάτων που σας δίνουν τη δυνατότητα να μεταφέρετε και να παραδώσετε με ασφάλεια διάφορα προϊόντα. Υγρά, στερεά τρόφιμα, έλαια, σιτάρι, ακτοπλοϊκά σκάφη, υπερμεγέθεις μηχανές, έπιπλα και κιβώτια. Εγγυόμαστε την ασφαλή μεταφορά που σέβεται όλες σας τις απαιτήσεις.

Ο ΣΤΟΛΟΣ ΜΑΣ – ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ

Η εταιρεία μας διαθέτει μεγάλη ποικιλία οχημάτων που εξειδικεύονται στις μεταφορές και φορτοεκφορτώσεις διαφόρων προϊόντων ανεξαρτήτως μεγέθους και ποσότητας. Δείτε κάποια είδη φορτηγών που περιλαμβάνονται στο στόλο μας:

 • Νταλίκες με Πλατφόρμα – Πάτωμα. Οι νταλίκες αυτού του τύπου είναι ιδανικές για την μεταφορά διαφόρων και πολλών προϊόντων καθώς και για τη μεταφορά κοντέινερ από διάφορα λιμάνια.
 • Νταλίκες με Kουρτίνες. Οι νταλίκες που διαθέτουν κουρτίνες ενδείκνυνται για μεταφορά πολυάριθμων και συσκευασμένων κιβωτίων ή προϊόντων. Χρησιμοποιούνται και για τη μεταφορά επίπλων ή αντικειμένων (μεγάλα σε μέγεθος) τα οποία χρήζουν προστασίας από τον ήλιο ή τις άσχημες καιρικές συνθήκες.
 • Ανατρεπόμενα Οχήματα. Τα ανατρεπόμενα φορτηγά ενδείκνυνται για την μεταφορά όλων των αγροτικών προϊόντων, για τη μεταφορά χώματος ή και τη μεταφορά οικοδομικών υλικών.
  Η εκφόρτωση γίνεται με την ανατροπή της καρότσας. Με αυτό το τρόπο το περιεχόμενο της γλιστράει
  και εναποτίθεται στον προκαθορισμένο χώρο.
 • Βυτιοφόρα Υγρών Τροφίμων. Διαθέτουμε ειδικά βυτιοφόρα για την ασφαλή μεταφορά υγρών τροφίμων όπως φυτικά έλαια, γάλα, χυμούς φρούτων, νερού ή άλλων υγρών. Νταλίκες 5 αξόνων τύπου Jubo, ολικού μήκους 36 μέτρων. Νταλίκες 4 αξόνων ολικού μήκους 32 μέτρων.

Χάρτης περιοχής

ΕΔΡΑ:
Βελεστίνο Μαγνησίας Τ.Κ. 37500

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ:
8ο χιλιόμετρο Παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας- Βόλου
(Μεριάς Παρακάμπτου - πλησίον της 2ης εξόδου για Λάρισα της ΝΕΟ Αθηνών-Θεσσαλονίκης)
Λάρισα, Τ.Κ. 41500

Τηλ: 2410 972623, Fax: 2410 972624
Email: brosdelopouloi@hotmail.gr


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη